ЦЕРБ ТРАНСПОРТ

ЦЕРБ ТРАНСПОРТ е лицензиран превозвач на тежки товари.  

ЦЕРБ е лицензиран превозвач на тежки и извънгабаритни товари с тегло до 130t по шосе и тегло до 250 t по ЖП. Надеждната транспортна дейност е обезпечена с  влекачи “MERCEDES”, ремаркета“SHOERLE”, ЖП вагон-лодка.

ЖП Транспорт

 

  • 20 – осна жп вагон-лодка „МАН“ 250 т.оборудвана с бордова хидравлика за транспорт на самоносещи се товари. Конструкцията на вагон-лодката позволява с помощта на окачване на допълнителна междинна платформа да се транспортират и несамоносещи товари с маса до 200т.
  • 8-осен вагон за превоз на тежки товари тип „Uaai” (вагон-лодка). Вагонът е уникален за българските железници и се състои от товарна платформа носена от два самостоятелни полувагона,поставени всеки съответно върху две талиги.Максимална товароносимост 96 тона.
Автомобилен транспорт

 

  • Баластни влекачи „Мercedes” 3850, със задвижване 6х6, оборудвани с вандер и мощност от 500к.с;
  • Осемосно модулно ремарке„SHOERLE”- 120 тона с хидравлично изравняване на натоварването на осите ;
  • Четириосно ремарке “SHOERLE” – 60 тона с активно локално управление на тележките, което го прави маневрено за работа в тесни транспортни коридори.Триосно нископлатформено полуремарке „Бросхус“ – E 1723 с технически допустима максимална товароносимост 35 т ;
  • Камион Mercedes Actros с товароносимост 12 тона и вграден кран с товароподемност 3,5 тона.
Такелаж

Дейностите, свързани с преместване, товарене или разтоварване на силов трансформатор, с право могат да бъдат отнесени към категорията на изключително сложния такелаж.

  • Шосейната техника е с активно локално управление на тележките, което я прави маневрена за работа в тесни транспортни коридори ;

Дейността по товарене, разтоварване и укрепване се извършва от опитен такелажен екип.

ЦЕРБ ТРАНСПОРТ