Transporti i përleshjeve të rënda

CERB TRANSPORT është një ofrues i licencuar i transportit për ngarkesa të mëdha. Ne transportojmë ngarkesa të mëdha, transformatorë dhe makina elektrike, si dhe ngarkesa nga të gjitha fushat e industrisë.
TRANSPORTI CERB është një transportues i licencuar i ngarkesave të rënda. Aktiviteti i besueshëm i transportit sigurohet nga kamionët “MERCEDES”, rimorkiot “SHOERLE” dhe varka me kamionçinë.
Transporti hekurudhor
  • Vagon hekurudhor 20 aksesh – varkë MAN 250t e pajisur me bord hidraulik për transport të ngarkesave të vetë-mbështetura. Ndërtimi i varkës me kamionçinë lejon transportin edhe të ngarkesave jo të mbështetura deri në 200 tonë, me ndihmën e pezullimit të një platforme shtesë të ndërmjetme;
  • Vagon 8-aksesh për transportin e ngarkesave të rënda tip “Uaai” (vagon-varkë). Vagon është unik për hekurudhat bullgare dhe përbëhet nga platformë ngarkuese, e mbartur në dy gjysëm vagonë ​​individualë, të vendosur në dy karroca secila. Kapaciteti maksimal i ngarkesës është 96 ton.
Transport automobilistik
  • Automjetet për tërheqje çakëlli “Мercedes” 3850, me makinë 6х6, të pajisura me vanger dhe fuqi 500 kf;
  • Makina rimorkio me modele 8 aksesh “SHOERLE” – 120 tonë me mbrëmje hidraulike të ngarkesës së boshtit;
  • Makina me rimorkio me 4 aks “SHOERLE” – 60 tonë me kontroll lokal aktiv të karrocave, gjë që e bën atë të manovrueshëm kur vepron në korridore të ngushta transporti. ;
  • Makinë gjysmë rimorkio me platformë të ulët me tre boshte “Broshus” – E 1723 me ngarkesë maksimale teknike të lejuar 35 tonë;
  • Kamion Mercedes Actros me kapacitet ngarkese 12 tonë dhe vinç të integruar me kapacitet 3,5 tonë.
Rigging

Shërbimet që lidhen me lëvizjen, ngarkimin dhe shkarkimin e një transformatori të energjisë lehtë mund të lidhen me kategorinë e shërbimeve jashtëzakonisht komplekse të manipulimit.

CERB TRANSPORT